FÅNGA DE KOMPLEXA BILDERNA 

 __________

Motocrane Radical, i kombination med Ronin 2 och monterad på den 500-hästkrafter starka Volkswagen Touareg R, erbjuder en enastående lösning för att fånga svåråtkomliga bilder på ett säkert och enkelt sätt, samtidigt som den levererar fantastiska visuella resultat. Detta innovativa system visar kraften och precisionen hos en motoriserad arm monterad på ett fordon, vilket gör det till ett förstahandsval för filmskapare som söker dynamiska och jämna tagningar. Höga hastigheter och svåråtkomlig terräng är vår hemmaplan.

TEAMET

 __________

Vårt team består av fyra personer: en precisionsförare, bomoperatör, kameraoperatör och fokusoperatör. Tillsammans har vi omfattande erfarenhet av att filma rörliga objekt och besitter den tekniska expertis som krävs för att hantera alla utmaningar som kan uppstå under produktionen.

Om produktionen föredrar att använda egna kamera- eller fokusoperatörer, går det naturligtvis bra.

INTERCOM

Kommunikation är otroligt viktigt för att få fram det bästa resultatet. Bilen är utrustad med 8 intercom-headset med full duplex.

INS 2 STABILISERING

Den avancerade stabiliseringen INS 2 gör att RADICAL kan hålla lyftaxelns vinkel med en noggrannhet som matchar system som kostar 10-20 gånger mer. Detta är särskilt viktigt vid offroad-filmning, där objektivet behöver "sväva" över ojämn terräng tillsammans med motivet.

BATTERIDRIFT

Bilen är utrustad med en batteridrift som håller alla system operativa även om bilen skulle vara avstängd.

IP65 VÄDERSÄKER

Kamerarmen är självklart IP65 vädersäkrad, och gimball/kamera har vi lösningar för så vi kan operera i alla väder.

FOTO OCH FILM SAMTIDIGT

__________

Att filma och fotografera med en mellanformatskamera samtidigt som du kör med en kamerabil ger dig oöverträffad bildkvalitet i både rörligt och stillastående material. Med mellanformat får du exceptionell detaljrikedom och dynamiskt omfång i stillbilder, samtidigt som du kan fånga imponerande filmscener i samma tagning. Detta sparar tid, ökar effektiviteten och ger konsekvent högkvalitativa resultat – perfekt för premiumproduktioner som kräver det bästa av både film och foto.

 

RADICAL MED HEAVY LIFT KIT

__________

Motocrane Radical är inte bara flexibel och lätt att transportera, utan den är också kompatibel med ett brett utbud av professionella kameror, vilket gör den till ett mångsidigt verktyg för alla typer av filmproduktioner. Oavsett om du använder en RED, ARRI, Sony, Canon eller liknande system, kan Radical hantera de flesta high-end kameror som används i branschen idag. Med en maximal lastkapacitet på upp till 20 kg kan Motocrane Radical hantera allt från kompakta spegellösa kameror till tyngre biokameror, inklusive kompletta rigs med objektiv, följsystem och annan utrustning. Detta innebär att du kan använda exakt den utrustning du föredrar utan att kompromissa med bildkvaliteten eller stabiliteten.

Denna mångsidighet, tillsammans med den snabba demonterings- och monteringsprocessen, gör Radical till ett ovärderligt verktyg för alla typer av inspelningar, oavsett om du jobbar med storskaliga filmproduktioner eller mindre reklaminspelningar.

 

REDO ATT RESA

__________

Tack vare den smarta designen kan hela kranen demonteras och monteras på under en timme, vilket sparar både tid och resurser. Detta innebär att du kan rigga upp kranen på en ny plats och vara redo för filmning inom kort tid, utan att behöva oroa dig för komplicerade installationer eller långa avbrott i produktionen.

 

L/S KIT

__________

Med Motocrane Radical L/S Kit kan du anpassa kranens armlängd för att möta exakt de behov varje scen kräver. Denna flexibilitet gör det möjligt att snabbt anpassa dig till olika inspelningsmiljöer och utmaningar, vilket gör Radical till det självklara valet för professionella filmproduktioner.

VW TOUAREG R HYBRID

__________

Volkswagen Touareg R är ett perfekt fordon för filmproduktion tack vare dess kombination av kraft, smidighet och hållbarhet. Med sina 500 hästkrafter har den kraft nog att hantera tunga filmriggar och avancerade kamerauppsättningar, samtidigt som den levererar stabila och dynamiska köregenskaper för följsamma och jämna tagningar.

En av de stora fördelarna med Touareg R i filmjobb är dess plug-in hybridteknologi, som gör det möjligt att köra upp till 5 mil på enbart el. Detta är särskilt användbart vid inspelningar i känsliga miljöer där man vill minimera motorljud och utsläpp, till exempel i stadsmiljöer, inomhus eller vid naturscener. 

Touareg R har dessutom ett fyrhjulsdriftsystem och luftfjädring, vilket gör den lämplig för alla typer av terräng, från asfalt till grusvägar och ojämn mark. Detta ger produktionslaget friheten att filma på platser som annars skulle vara svåråtkomliga, utan att kompromissa med stabilitet eller komfort.

 

VW CRAFTER PRODUKTIONSBUSS

__________

Vår VW Crafter 2024 produktionsbuss är den perfekta lösningen för en smidig och bekväm inspelningsupplevelse på plats. Utrustad med en 32″ TV som trådlöst tar emot videosignaler direkt från kamerabilen, gör den det enkelt att följa inspelningen i realtid. Luta dig tillbaks med en kaffe i handen och låt vår chaufför följa kamerabilen.

Men det är inte bara tekniken som imponerar – Craftern erbjuder också komfort i toppklass med en fullt utrustad interiör som inkluderar säng, kök med mikro, kyl och AC. Oavsett om du behöver en snabb paus eller en längre vila, har du allt du behöver för att hålla energin uppe under långa inspelningsdagar.

Med fyrhjulsdrift tar bussen dig enkelt till svåråtkomliga inspelningsplatser, oavsett terräng. Denna produktionsbuss kombinerar funktionalitet, komfort och tillförlitlighet – en oumbärlig del av din produktion!

 

KLIENTER

__________

Ett urval av våra klienter

SQNC Sweden AB
Tjalmargatan 6
83145 Östersund
Sweden

info@sqncsweden.com

Kontakt: +4670 343 68 22

sv_SESwedish